Vicieuze cirkel van online marketing

Als je 40 bent, heb je een aantal wilde renteopbrengsten gezien. In de laatste tien jaar zijn ze meestal vrij laag en in de laatste tijd heel laag, met een kleine stijging van de werkelijke planeet van vorig jaar. Laten we, omwille van het eenvoudig houden van de regels, zeggen dat de rentetarieven 5% zijn voor wanneer. Als het Golden Goose Californiaogelijk is om naar een bank te gaan en het juiste papierwerk te behouden, krijg je 5% contant geld.

Zoals ik al zei, hebben nieuwe MKB-klanten (kleine en middelgrote bedrijven) van ons bedrijf over het algemeen een Golden Goose 2.12risis met hun bedrijf wanneer ze op kantoor aankomen. Ze zijn volledig in nood omdat hun bedrijf geblesseerd raakt door hun boekhoudproblemen. Deze problemen zijn ongetwijfeld het resultaat van de nalatigheid van de ondernemers die hun gouden gans vermoorden.

Ok, in welk geval u 401K’s en aandelen en aandelen nog steeds niet vertrouwt. Ik neem niemand de Golden Goose Starterchuld. Als u meer controle wilt hebben over waar geld naartoe gaat, kijkt Golden Goose Sneakers naar een IRA-beleggingsfonds met gevarieerde aandelen / obligaties voor minder risico. U moet eerst de deuk met uw loonstrookje voelen, omdat u na de belasting bijdraagt, maar de belastingtijd komt, deze bijdragen zijn fiscaal aftrekbaar. Dus je hebt $ 2000 bijgedragen en je bent $ 30K elke 12 maanden. Je wordt alleen belast op $ 28000. Laten we nog steeds tellen als jezelf het belangrijkst betalen.

Dat is een deel van waarom ik niet frist aanbevelen bij de warme markt. Echt, dat is een goed effect en eenvoudig niet de goede reden. De oorzaak is onmiskenbaar geworteld in iemand die in MLM faalde. Mogelijk de eigen ervaring van de persoon of wat ze als tweede of zelfs derde hebben gehoord over een andere ervaring. Hoe dan ook, het hangt van falen af ​​en deze willen “beschermen” door falen of zijn jaloers en hoeven andere bedrijven niet te laten slagen waar ze niet in staat waren. Het is misschien niet helemaal jaloezie. Het kan zijn dat veel mensen zichzelf beschermen tegen het feit dat hun falen zijn of haar controle was op basis van de beslissingen en acties die ze hebben Golden Goose V-star 2ndernomen of om te maken.

Waar je nu meestal in je leven bent, stop alsjeblieft als je wilt en hoor dit echt. Het echte goud ligt niet in het feit dat iemand vertrekt of presteert, maar een proces van creëren bedient. Wanneer je je kleine ruimte geeft en op de Gouden Gans in je let, leg dan indien mogelijk opnieuw een gouden ei. Maak je geen zorgen, je kunt nergens heen, je hebt al het andere, maar je eist een gelukkig leven dat je rijdt. Je bent gewoon vergeten waar het echte goud leeft – in jou.

Hier is een groot geheim. Er zijn geen feiten. Het zijn gewoon oude wijsheid die we vaak vergeten. Of onthoudt details die niet algemeen bekend worden gemaakt omdat we alles nu gaan gebruiken.

Een groot deel van de gepensioneerden, waaronder mijn vader, lijkt op die jongvolwassenen. Mensen die 30+ jaar voor dat bedrijf werkten, de machines gaan failliet, de aandelenhandel gaat ten onder en plotseling zijn er maar heel weinig aanwijzingen dat ze ooit de ervaring hebben gehad of bij ons zijn geweest. Ze zijn financieel en emotioneel verwoest. Hoe hulpeloos als die kinderen op het strand waren, denkend aan glad zand waar ooit een verrukkelijk kunstwerk stond.

Elke pagina met foto’s van websites of blog heeft alleen verkeer nodig, hetzelfde geldt voor uw lead-capture-pagina. In feite is het veel wenselijker om alle of het grootste deel van het verkeer naar uw squeeze-pagina te sturen voordat ze naar uw andere pagina worden gestuurd om de beheerkosten te beheersen.

Be Sociable, Share!